2008. december 24., szerda
Lazachab
Elkezdtem a karácsonyi menü elkészítését, ennek köszönhető ez a giccses fotó. Szenteste a lakoma egyik fontos eleme ez az isssssteni lazachab, amit végtelenül egyszerűen és gyorsan meg lehet csinálni.
Füstölt lazacfilét beledobáljuk az aprítógépbe, és addig mixeljük, amíg habos lesz. Aztán egy kevés tejfölt és tejszínt csurgatunk bele, majd egy pár csepp citromlevet, és ezekkel is turmixoljuk még egy kicsit.
Ugye, mondtam, hogy milyen könnyű?
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
és mire teszed vagy mit mártasz bele??
VálaszTörlésPirítósra kenem egyszerűen
VálaszTörlésHihi! Te mindennnel foglalkozol? :) Klassz!
VálaszTörlésLebuktam? Hát csak mint hobbiszakács családanya...
VálaszTörlésDe úgy látom te sem unatkozol. :)