2008. december 24., szerda

Lazachab



Elkezdtem a karácsonyi menü elkészítését, ennek köszönhető ez a giccses fotó. Szenteste a lakoma egyik fontos eleme ez az isssssteni lazachab, amit végtelenül egyszerűen és gyorsan meg lehet csinálni.
Füstölt lazacfilét beledobáljuk az aprítógépbe, és addig mixeljük, amíg habos lesz. Aztán egy kevés tejfölt és tejszínt csurgatunk bele, majd egy pár csepp citromlevet, és ezekkel is turmixoljuk még egy kicsit.
Ugye, mondtam, hogy milyen könnyű?

4 megjegyzés:

  1. és mire teszed vagy mit mártasz bele??

    VálaszTörlés
  2. Pirítósra kenem egyszerűen

    VálaszTörlés
  3. Hihi! Te mindennnel foglalkozol? :) Klassz!

    VálaszTörlés
  4. Lebuktam? Hát csak mint hobbiszakács családanya...
    De úgy látom te sem unatkozol. :)

    VálaszTörlés