Jaj, bocsánat, nagyon régen nem írtam ide. De hát nem is főztünk, fogyóztunk (brrrrr), ugyan mit posztoltam volna...?
Most sem főztem, inkább csak kotyvasztottam, de ha már, akkor csinálok posztot erről a hibrid cuccról. Nem azért, mert olyan jó lenne, hanem mert holnapután utazunk Göteborgba a kiállításomra...
És mint tudjuk, ilyenkor én olyan ideges vagyok az utazás miatt, mert pakolni kell, stb, hogy ilyenkor idegességemben le szoktam vágni a hajamat. Mit vágni, metélni, nyiszálni, cincálni, rémes kócot szoktam fabrikálni a fejemre.
Úgyhogy ennél már az is jobb, ha elterelem a figyelmemet, és úgy teszek, mintha gasztroblog bejegyzést csinálnék valami finomságról, pedig nem is!
Naszóval, ez egy olyan étel, ami persze nincs is.
Mint oly sokszor, az hozta létre, hogy ugyanmá', mi van itthon.
Lássuk hát, mi volt itthon.
3 csirkemell
pár szem gomba
Néhány kanál spenótfőzelék
Maradék (általam készített) pizzaszósz
Kevés maradék (isteni) füstölthúsos túrókrém
sajt, sonka, zsálya a kertben.
A csirkemelleket vékonyra szeltem és kiklopfoltam. Tetszés szerint (imádom ezt a hiteles gasztro-kifejezést :)) megtöltöttem a fent említett hozzávalókkal, majd feltekertem őket. Tepsibe fektettem a takaros kis tekercseket, megszórtam őket zsálya-levélkékkel és reszelt sajttal, pici vízzel lefedve puhára, majd fedél nélkül pirosra sütöttem őket.
Mi sem egyszerűbb tehát:
Ha pont van otthon maradék spenótod, pár kanál pizzaszószod illetve egy kis túrókrémed, ne habozz, göngyöld csirkemellbe! :)
Azt hisszük, hidegen is finom. Tudományosan alátámasztani nem tudjuk, ugyanis melegen elfogyott.
De szerintem hidegen kiváló partikaja.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése