2010. november 18., csütörtök

A cvekkedli

Komoly szemrehányásokat kaptam több helyről is, hogy elhanyagolom a blogot. Jogos.
De hát mit posztoljak, amikor már mindent megfőztem? Vagy éppen nem főztem semmit? Vagy olyat főztem, ami tök egyszerű, amit úgyis mindenki tud, aminek nincs is receptje? Mit írkáljak a bundáskenyérről, paprikás krumpliról, túrós csuszáról, sajtostésztáról?
Vagy éppenséggel a káposztás cvekedliről??
Hát nesztek.
A legyalult káposztát pároljuk meg kis olajon, közben főzzük ki a fodros kockatésztát. Amikor minden elkészült, keverjük jól össze. Persze só, bors a káposztára - még párolás közben. Én úgy szeretem, ha nagyon sok a káposzta, és nagyon borsos. A porcukros megoldásnak még a gondolatától is kiráz a hideg.
Káposztás cvekedli. Sör.
Kell ennél jobb egy novemberi hétköznap estén?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése