tag:blogger.com,1999:blog-502479040781521563.post8823935432809979076..comments2023-08-23T07:44:34.502-07:00Comments on Anya, mi a vacsora?: Libazsírban sült csirkemáj hagymalekvárralkatahttp://www.blogger.com/profile/17538353500813405908noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-502479040781521563.post-11027162274817098422011-09-28T12:44:38.010-07:002011-09-28T12:44:38.010-07:00Hagymalekvárt szoktam csinálni, de azért érdekelt ...Hagymalekvárt szoktam csinálni, de azért érdekelt volna az elkészítési mód, hátha nem jól csinálom, bár aki ette eddig nem panaszkodott. (mert még nem ettek jobbat)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-502479040781521563.post-57023271852713220742011-09-05T03:44:26.786-07:002011-09-05T03:44:26.786-07:00nálunk kezdetben sose maradt annyi máj, hogy el tu...nálunk kezdetben sose maradt annyi máj, hogy el tudtam volna tenni. Persze észbekapott ifiasszony és többet vettem, hogy direkt zsírban eltehessem. Iszonyatosan finom volt kenyérre kenve, uzsonnára, kirándulásra, kovászos uborkával. <br />Mi mindig tettünk a sült hús mellé is egy-két paprikát, paradicsomot. Nagyon istenire megsül ez is, a zsírral együtt kenyéren túlvilági. De a lábasban maradt "csak szaft" is, zsír és kenyér nélkül, csak úgy a lábasból, tepsiből, mutatóujjal... nehogy már elmosogassuk.Isabelhttps://www.blogger.com/profile/03522787323802351912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-502479040781521563.post-33433418524699846202011-05-19T10:06:26.029-07:002011-05-19T10:06:26.029-07:00hűha... mindjárt összekapom magam :)hűha... mindjárt összekapom magam :)katahttps://www.blogger.com/profile/17538353500813405908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-502479040781521563.post-85765904521658953672011-05-19T09:55:59.367-07:002011-05-19T09:55:59.367-07:00Olvassa és várja a következő bejegyzést :)Olvassa és várja a következő bejegyzést :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-502479040781521563.post-63261333168954823342011-05-17T14:03:48.928-07:002011-05-17T14:03:48.928-07:00Nahát!
Köszönöm az ötletet, kézenfekvő, kipróbálom...Nahát!<br />Köszönöm az ötletet, kézenfekvő, kipróbálom!<br />Kétszeresen is örülök a megjegyzésnek, az egyik a jó ötlet. Másrészt kiderült, hogy a családon kívül más is olvasssa a blogot, és ez jó :)katahttps://www.blogger.com/profile/17538353500813405908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-502479040781521563.post-4924398144857093182011-05-17T10:47:58.037-07:002011-05-17T10:47:58.037-07:00Csak egy ötlet...
Tegyél a zsírba két-három merők...Csak egy ötlet...<br /><br />Tegyél a zsírba két-három merőkanál húslevest (libalevessel igazi). addig kell - lassan -forralni, amíg a leves el nem párolog belőle.<br />És innentől egy-két perc pirítás, hogy egy kis színt kapjon a máj. Sokkal krémesebb, puhább az állaga, mintha csak sütnéd.Anonymousnoreply@blogger.com